Main Page Sitemap

Most viewed

Gokart stockholm olearys

Ni samlas alltid 30 min innan för en säkerhetsgenomgång. Kom in till oss och känn adrenalinet pumpa när du kör Gokart. Julbord års Christmas


Read more

Lunden hus trångsund

Blankett för ansökan om lägenhetsbyte. För lägenhetsbyte där en parts lägenhet inte är en lägenhet inom Lundén-Hus ABs bestånd måste dessa två blanketter användas. Vi


Read more

Lundhags Park stövlar

Hitta rätt storlek, när du provar kängorna ska du göra det med två par strumpor på dig, en tunn innerstrumpa och en tjockare ytterstrumpa. Log


Read more

Ifk umeå friidrott facebook


ifk umeå friidrott facebook

samarbetet och sammanhållningen mellan våra sektioner. Måndag den 12 november klockan.00 bjuder vi därför in till en träff på IFK:s kansli. Därför gör vi nu en satsning för att: Skapa konkurrenskraftiga lag i alla åldersklasser på Terräng-SM 2019. helgen 19-20 augusti gör Nordens bästa friidrottare upp om medaljerna i de nordiska juniormästerskapen. På träffen kommer vi att presentera satsningen närmare och diskutera vilka möjligheter som finns kring gemensam träning och tävling. På plats kommer det även att finnas aktiva som tidigare sprungit terräng-SM och som kan svara på frågor. Det krävs inte heller någon utrustning för att delta, mer än ett par rena skor.

Länk till anmälan, funderingar? Undantaget är dock de 5 bästa herrarna och damerna där vi tar sluttid för dessa. Tävlingarna börjar.00 på lördag och.00 på söndag. IFK, umeå som arrangör. Alla deltagare får Skärgårdsloppets medalj! Erbjuda goda träningsmöjligheter, gemenskap och stöd för aktiva som tränar löpning.

Media markt umeå tv 32 zoll
Slals Umeå

Totalt tar landslagen med sig 13 medaljer från sommarens Junior-EM så det finns stora chanser till riktigt fina resultat. Loppet har start och mål beläget vid Bräntebacken och går sedan ett varv runt Lövöudden. Dam får också Skärgårdsloppets segerpokal. Kontakta Henrik på eller. Varmt välkommen till Campus Friidrottsarena! Tisdag 7 augusti klockan.30 arrangeras Skärgårdsloppet över 7 km i Holmsund med. Passet är öppet för alla sportlovslediga barn och kräver ingen föranmälan. Alla intresserade är välkomna oavsett medlemskap i någon av IFK:s sektioner eller. Vi bjuder på fika och vill därför att du anmäler dig via nedanstående länk. Född 2004 eller tidigare).


Most popular

Successful projects begin and end with successful partnerships. April 2018, Deutsches Institut für Entwicklungspolitik Schweiz Bearbeiten Quelltext bearbeiten a b c d Rio20 Ergebnisdokument "The..
Read more
Börja baka å sälj :D jag gör det å tjärnar typ 1000kr i månaden. Om du inte vill sälja din kropp (inte för att jag..
Read more
Föreningen har även haft kortare forskarseminarier. För att en psykolog kräver mer betalt? Hovslättsmannen 01:40, om du ska gå det programmet så har jag..
Read more
Sitemap