Main Page Sitemap

Most viewed

Tåg Arlanda uppsala

De kringliggande kommunerna och närboende hänvisar å sin sida till att Arlanda redan 1993 var ett riksintresse och att man därför borde undvikit chansningen på


Read more

Betala och spela golf norra stockholm

Näsbyskolan gästade kommunbiblioteket fredag den 31 augusti kommunhuset med ett vernissage. Casares del Mar, njut av din semester med din partner eller familj i dessa


Read more

Bageri Coop lund

Byggmästaregatan 11 B, Lund, 22237, Sweden. Adress Öppettider för varje butik står under respektive namn. Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder


Read more

Ifk umeå friidrott facebook


ifk umeå friidrott facebook

samarbetet och sammanhållningen mellan våra sektioner. Måndag den 12 november klockan.00 bjuder vi därför in till en träff på IFK:s kansli. Därför gör vi nu en satsning för att: Skapa konkurrenskraftiga lag i alla åldersklasser på Terräng-SM 2019. helgen 19-20 augusti gör Nordens bästa friidrottare upp om medaljerna i de nordiska juniormästerskapen. På träffen kommer vi att presentera satsningen närmare och diskutera vilka möjligheter som finns kring gemensam träning och tävling. På plats kommer det även att finnas aktiva som tidigare sprungit terräng-SM och som kan svara på frågor. Det krävs inte heller någon utrustning för att delta, mer än ett par rena skor.

Länk till anmälan, funderingar? Undantaget är dock de 5 bästa herrarna och damerna där vi tar sluttid för dessa. Tävlingarna börjar.00 på lördag och.00 på söndag. IFK, umeå som arrangör. Alla deltagare får Skärgårdsloppets medalj! Erbjuda goda träningsmöjligheter, gemenskap och stöd för aktiva som tränar löpning.

Media markt umeå tv 32 zoll
Slals Umeå

Totalt tar landslagen med sig 13 medaljer från sommarens Junior-EM så det finns stora chanser till riktigt fina resultat. Loppet har start och mål beläget vid Bräntebacken och går sedan ett varv runt Lövöudden. Dam får också Skärgårdsloppets segerpokal. Kontakta Henrik på eller. Varmt välkommen till Campus Friidrottsarena! Tisdag 7 augusti klockan.30 arrangeras Skärgårdsloppet över 7 km i Holmsund med. Passet är öppet för alla sportlovslediga barn och kräver ingen föranmälan. Alla intresserade är välkomna oavsett medlemskap i någon av IFK:s sektioner eller. Vi bjuder på fika och vill därför att du anmäler dig via nedanstående länk. Född 2004 eller tidigare).


Most popular

Hamnpris Onlinepris AutoBizz Smart T/R vuxen 270:- T/R barn 12-15 år 170:- T/R barn 4-11 år 63:- TÅG till humlebÆK intrÄDE till louisiana museum OF..
Read more
Välkommen att lista ditt barn hos oss! Frisktandvård är tandvård till fast pris. Från cirka 1 100 till 1 700 kronor. De har alla sin..
Read more
Semesterstängt: 30/6 1/8, magasin V, Boden 400 kvm loppmarknad på vintern och 1000 kvm på sommaren. Adress: På väg 200 mellan Skövde och Töreboda Öppettider..
Read more
Sitemap